Categories

Els més venuts

 • FELIÇ
  FELIÇ

  Feliç és un conte per a iniciar-se en la lectura a través de les emocions

 • CAIXA PEIX GROC
  PETIT PRINCEP

  Grandària: aproximadament com un llibre de contes

 • FERA FEROTGE
  LA FERA FEROTGE

  "Per ordre de l'alcalde es fa saber a tothom que una fera...

Tots els més venuts

Informació

Pagament i seguretat

Els preus indicats a Laulauenlaseuatinta.com inclouen l'impost sobre el valor afegit (IVA) i són vàlids únicament i exclusivament per a compres online.

Els preus dels productes NO INCLOUEN les despeses d'enviament. Les despeses d'enviament es mostraran en el procés de checkout.

Com puc pagar les compres?

Pots fer el pagament de les compres mitjançant targeta de crèdit (Visa, Visa Electron, Mastercard i American Express) i Paypal.

El càrrec s'efectuarà en el moment de confirmar la compra.

Seguretat en el pagament

Laulauenlaseuatinta.com posa tots els mitjans per garantir que els pagaments es facen amb la màxima seguretat.

Per a les transaccions es requereix l'ús del número del codi de seguretat (CV2), que trobaràs al dors de la targeta de crèdit o de dèbit. Aquesta informació només està disponible tenint accés a la targeta física, i no quedarà guardada al nostre lloc web. En cas que a la teua targeta aparega qualsevol càrrec no autoritzat com a conseqüència d'haver comprat a Laulauenlaseuatinta.com, ho hauràs de notificar a l'empresa emissora de la targeta seguint les seues normes i procediments de comunicació.

Recorda que no demanem mai als clients que confirmen dades dels seus comptes o targetes de crèdit a través de correu electrònic. Si reps algun missatge de correu electrònic suposadament enviat per Laulauenlaseuatinta.com sol·licitant-te aquestes dades, NO RESPONGUES. En lloc d'això, envia'ns un missatge a info@laulauenlaseuatinta.com informant-nos de la situació, per prendre les mesures oportunes.Tot i que utilitzem programari de seguretat d'encriptació, la seguretat de la informació i dels pagaments transmesos per Internet o per correu electrònic no es pot garantir. Laulauenlaseuatinta no es responsabilitzarà dels danys que es derivin de l'ús de mitjans de comunicació electrònics, inclosos, però no de manera exclusiva, els danys que es deriven d'una errada o retard en l'enviament de comunicacions electròniques, intercepció o manipulació de comunicacions electròniques per part de tercers o mitjançant programes informàtics utilitzats per a les comunicacions electròniques o la transmissió de virus.