Categories

Els més venuts

 • FELIÇ
  FELIÇ

  Feliç és un conte per a iniciar-se en la lectura a través de les emocions

 • CAIXA PEIX GROC
  PETIT PRINCEP

  Grandària: aproximadament com un llibre de contes

 • FERA FEROTGE
  LA FERA FEROTGE

  "Per ordre de l'alcalde es fa saber a tothom que una fera...

Tots els més venuts

Informació

Enviament

Quan rebré la compra?

El lliurament de les comandes es du a terme mitjançant MRW o Correos en un termini de 3 a 7 dies laborables (aquest termini és orientatiu).

Solem complir les nostres previsions, encara que no mai podem garantir la puntualitat. No obstant això, quan la comanda isca del magatzem, rebràs un correu electrònic en què se't comunicarà la data prevista de lliurament.

Fem els lliuraments de dilluns a divendres, i mai en dies festius. Tingues en compte que els lliuraments es fan en horari laboral, per això et recomanem que utilitzes una adreça d'enviament en la qual algú puga recollir el paquet.

Quines són les despeses d'enviament?

Les despeses d'enviament s'apliquen per comanda i varien depenent de la zona.

Devolucions

Com puc tornar una peça?

Si, per qualsevol raó, no quedes satisfet amb els productes adquirits a laulauenlaseuatinta.com, tens 30 dies naturals des del dia del lliurament per tornar-los.

Podràs fer la devolució per missatgeria, seguint els passos següents:

· Emplena el formulari de devolució que trobaràs juntament amb la teua comanda, assenyala l'article que vulgues tornar i especifica'n el motiu.

· Enganxa al paquet l'etiqueta de devolució de Correos o MRW que adjuntem en cada comanda. El cost de la devolució es descomptarà del reemborsament.

· Introdueix el formulari al paquet i contacta amb CORREUS (902 197 197) o MRW (902 300 400) per coordinar la recollida.

Recorda que només s'acceptaran devolucions que complisquen els requisits següents:

· L'article ha d'estar en el mateix estat en què es va lliurar i ha de conservar l'etiqueta original. 

· El producte ha d'estar complet (per exemple, hauràs de tornar els dos elements que constitueixen un parell, etc.).

· El formulari de devolució ha d'estar inclòs al paquet que cal tornar.

Si un article tornat no compleix aquests requisits, no te'n reintegrarem el preu. L'article se't tornarà i les despeses seran a càrrec teu.

Puc canviar un article per un altre?

Actualment no és possible fer canvis de productes.

Què faig si rep un article equivocat o defectuós?

Si reps un article equivocat o defectuós, continua el procés de devolució normal i envia'ns un correu electrònic a info@laulauenlaseuatinta.com amb una foto digital de l'article defectuós o incorrecte i de l'embalatge en el qual ho hages rebut. Al correu has d'incloure les dades personals (nom, adreça, adreçaelectrònica...), el nom de l'article i una breu descripció de la raó de la devolució. En el cas d'article equivocat, has d'especificar al formulari de devolució l'article rebut i l'encarregat. La petició s'ha d'enviar dins dels 30 dies després de la recepció del producte. La teua petició es processarà el més aviat possible i rebràs un correu per informar-te del començament del procés de reemborsament.

Com i quan rebré el reemborsament?

Els reemborsaments s'efectuaran de la mateixa forma en què es va fer el pagament original.

Laulauenlaseuatinta no retornarà l'import mentre no s'haja verificat la recepció i l'estat de l'article objecte de la devolució al nostre taller. Una vegada verificat el correcte estat del producte retornat, procedirem al reemborsament de l'import corresponent en el termini màxim de trenta (30) dies des de la data de recepció del producte retornat.