Tuesday, 27 October 2015
TRAÇOS I TRONS

TRAÇOS I TRONS

Un dia de tardor les nostres protagonistes deixaven passar el temps entre papers i colors. Una, pretenia dibuixar personatges que amagaven històries i, per fer-ho, sempre triava la tinta xinesa. L'altra, preferia els colors de fusta per acolorir universos caòtics, on tot tenia cabuda. De sobte, a l'exterior, es va sentir un tro, molt fort, i, tot d’una, una força desconeguda les va impulsar a posar-se dretes.


Un pas, dos, tres... S’apropaven una cap a l'altra, sense amollar, en cap moment, els llapis que portaven a les mans, que, al seu torn, s'estiraven l'un cap a l'altre amb una força inusual per a un instrument de dibuix. Es van estirar i estirar, fins que les puntes de grafit es van tocar. En eixe moment, es va sentir un segon espetec i la força dels llapis va desaparéixer.


En separar-los, van observar, desconcertades, com es dibuixava un únic traç que movia els dos llapis a la vegada. Des d'aquell dia, les nostres protagonistes viuen condemnades a compartir un únic traç on els misteriosos personatges d'una conviuen amb els universos caòtics de l'altra.

Read 2302 times

Add comment

Security code
Refresh